Er stroomt water uit de oven wanneer de deur wordt geopend, naar beneden in de keuken na gebruik van Sous Vide-koken

Laatst bijgewerkt 17/03/2020 15:37

Probleem

  • Er stroomt water uit de oven wanneer de deur wordt geopend, naar beneden in de keuken na gebruik van Sous Vide-koken

Geldt voor

  • Stoomovens

Oplossing



1. Open na het kookproces de deur voorzichtig om te voorkomen dat er water op de meubels valt.

2. Gebruik een plaat en een handdoek om de vacuümzakken te verwijderen.

3. Droog de deur, de waterdruppelaar in de bodem en de holte met een zachte doek of een spons.

Laat de oven volledig drogen met de deur open.

4. Om het drogen te versnellen, kunt u de oven ongeveer 15 minuten opwarmen met hete lucht op een temperatuur van 150 ° C.



Oorzaak

  • Koken met de Sous Vide-functie veroorzaakt restwater op de vacuümzakken en in de spouw.
Boek een technieker
Boek een technieker

Maak een afspraak met één van onze gekwalificeerde Electrolux techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.